Teimme vuosia salaojaremontteja ympäri Suomen. Hommat hoituivat pääosin mukavasti, mutta yksi asia vaivasi mieltämme salaojaremonteissa. Pihan tulisi näyttää paremmalta remontin jälkeen kuin ennen sitä.

Sen vuoksi haluamme tehdä salaoja- ja sadevesiremontit niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin kerrostaloihinkin siten, että pihat ja puutarhat jäävät siistiin kuntoon. Tämä tarkoittaa, että tehdessämme uuden salaojajärjestelmän, voimme halutessanne muovata myös pihaa käyttöön sopivammaksi kivi-, asftaltti- ja vihertöillä.

Neljä syytä valita Contia

1. Valmiit siistit pihat

Teemme pihat siistiksi ja valmiiksi saakka salaojaremontin jäljiltä. Haluamme, että elämä pihapiirissä jatkuu parempana remontin jälkeen kuin se oli ennen sitä.

2. Ei huolia, hiottu palvelu

Sinun ei tarvitse salaojaremontin aikana kuin tehdä mitä huvittaa – jos nyt kiinnostaa tehdä mitään. Sinun ei tarvitse myöskään murehtia osuuko kaivurin kauhat seiniin tai tulevatko putkien kaadot oikein. Ota rennosti, me hoidamme homman. Jokainen palvelumme osa on suunniteltu siten, että vaativin kuviteltavissa oleva asiakas on tyytyväinen ja suosittelee palveluamme.

3. Parhaat tekijät

Pihoillesi ei päästetä oppipoikia tai harjoittelijoita, vaan lähetämme töihin aina osaavat ja kokeneet ammattilaiset. Salaojaremontti on Suomen siistein – niin me olemme päättäneet.

4. Jälkitarkastus

Contian kanssa ei tarvitse jäädä katsomaan myyjän mersun loittonevia takavaloja, vaan remontin jälkeen tulemme paikalle tarkistamaan työn jäljet ja laadun. Jälkitarkistuksilla haluamme varmistaa, että työt todella tapahtuivat kuten aiemmin olemme sopineet.

No eikös salaojaremontti kannata tehdä itse – säästää! Jos olet ammattikaivurimies, niin kannattaa harkita salaojaremontin tekemistä itse. Muussa tapauksessa se on parasta jättää ammattilaiselle.

Contian tekemät salaojaremontit ovat takuunalaista työtä joihin saa kotitalousvähennyksetkin, ellet ole käyttänyt niitä jo johonkin muualle. Katsomme myös ammattilaisen ottein tarpeet tehdä muita pihan muutostöitä, kuten pihan kallistukset etteivät pintavedet valu rakennuksen perustuksiin.

Jätä numero, niin soitamme sinulle pian.