Mistä on Suomen siisteimmät pihat tehty?

Siistein piha on silmää miellyttävä ja käytännöllinen. Sen tietää siitä, että siellä tunnet olosi viihtyisäksi. Sinä kenties arvostat helppohoitoisuutta, mukavuutta ja ekologisuutta. Silloin vaikkapa laatat on valittava siten, että ne on jalalle miellyttävät ja helppo puhdistaa. Jos arvostat funktionaalisuutta ja tyylikkyyttä, on piha suunniteltava siten, että se tukee toimintaasi. Meidän piharakentamisen ammattilaisemme kuuntelevat herkimmätkin toiveesi ja toteuttavat ne – piiruakaan laadusta tinkimättä.

Pihat kohteet

Mitä me tarjoamme?

Piharemonttimme jakaantuu neljään kokonaisuuteen: pihasuunnitelmiin, kivitöihin, vihertöihin ja asfaltointeihin. Remontoimme vanhat pihat, joissakin tapauksessa teemme myös kokonaan uuden pihan. Sinun täytyy vaatia piharakentajaltasi priimaa, sillä lopputulos vaikuttaa sinuun pitkään. Contian viherrakentajat, kivimiehet, asfalttimiehet ja pihasuunnittelijat ovat alan ehdotonta kärkeä. Heidän käsissään muotoutuu unelmiesi piha, joka on myös samalla hyvä sijoitus kiinteistösi arvoon. Budjetissa. Aikataulussa.

Vihertyöt

Tykkäätkö joistakin kasveista erityisesti? Onko jokin väri todella mieleesi? Kerro se, niin tehdään haaveistasi totta. Eikä hätää, jos mielikuvitusta löytyy enemmän muualle kuin miltä pihan tulisi näyttää. Meillä sitä mielikuvitusta on.

Kivityöt

Kauniit laatoitukset, jykevät muurit, kestävät kivetykset, kiviportaikot ovat meidän erikoisalaa. Meillä ei kivet jää pyörimään käsiin, vaan löytävät paikkansa varmoin ja kokenein ottein.

Pihasuunnitelmat

Aina kun puhutaan piharakentamisesta kokonaisuutena, kannattaa tehdä pihasuunnitelma. Yksittäisiä muureja tai vaikkapa laatoituksia voi tehdä ilman suunnitelmaakin, mutta hyvä pihasuunnitelma takaa loistavan lopputuloksen – meidän käsissämme.

Asfalttityöt

Autopihan asfaltoinnit, pihatiet, betonimakkarat, vanhan asfaltin purkutyöt, asfaltin pohjatyöt massanvaihtoineen, niitä me teemme. Emme tee moottoriteitä tai muita katusaneerauksia, pitäydymme pihoissa.

Katso toteuttamiamme kohteita

Pitkät kiviportaikot seulanpääkivetyksineen
Seulanpääkivetys ja asfaltointi
Luonnonkivimuuri
Heli salaojaremontin jälkeen Oleilua puutarhassa asiakkaan kanssa

Soita Mikalle!

Kutsu Mika kylään maksuttomalle suunnittelukäynnille ja aloita matka kohti unelmiesi pihaa.

Esitä toiveesi lomakkeella, niin Mika on sinuun hetimmiten yhteyksissä!

[contact-form-7 404 "Not Found"]