Salaojaremontti Kantoloiden rintamamiestaloon

Tyyppi: Rintamamiestalo
Rakennusvuosi: 1959
Paikkakunta: Vantaa
Remontointivuosi: 2017
Miksi remontti toteutettiin?
Haluttiin varmistaa, että kellarin rakenteet ovat varmasti kuivat ennen sisäremonttia.

Miksi remontti päätettiin tehdä?

Olemme perheemme kanssa muuttamassa miehen lapsuudenkotiin, 1959 rakennettuun rintamamiestaloon. Talo on rakenteiltaan hyvässä kunnossa, mutta vaatii ison sisäremontin, jotta sen saa päivitettyä nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Talon kellari on koko rakennuksen alla ja se on kostea ja kylmä, kuten tuon tyyppisissä taloissa on tyypillistä. Kellariin remontoidaan uudet saunatilat, pesutupa, ja jatkossa myös mahdollisesti lisää säilytystilaa, joten koska halusimme kellarista kuivan ja lämpimän, päätimme teettää salaojaremontin jo ennen varsinaisen sisäremontin alkamista, jotta perustukset ovat varmasti kunnossa.

Referenssi Kantolat
”Voimme ehdottomasti suositella Contiaa salaojitustarpeisiin.”

Miksi päädyttiin Contiaan?

Pyysimme tarjouksia n. 5 eri salaojitusyrityksestä. Tapasimme yritysten edustajat talolla ja kuuntelimme heidän näkemyksensä remontin tarpeesta ja kuinka se heidän toimestaan toteutettaisiin. Contia oli selkeästi kärkipäässä tapaamisten perusteella. Päällimmäiseksi jäi tunne, että voimme nukkua yömme hyvin remontin aikana ja sen jälkeen, ja näin ei olisi ollut asian laita jokaisen tekijän kohdalla. Myyntihenkilö oli erittäin asiantunteva, asentaja itsekin, joten pystyi kertomaan meille yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi miten prosessi etenee ja mitä meidän tapauksessamme kannattaa tehdä ja miksi. Tarjouksen saatuamme mielikuvamme vahvistui hyvästä hinta- ja laatusuhteesta.

Perusvesikaivo kantolat
”Viimeistelyyn oli selkeästi nähty vaivaa ja kaikki oli niin kuin olimme etukäteen sopineet, enemmänkin oli tehty.”

Miten projekti eteni?

Kun kerroimme päätöksestämme valita heidät urakoitsijaksi, tuli myyntihenkilö vielä paikan päälle käymään yksityiskohdat läpi ja räätälöimään sopimuksen meidän tarpeidemme mukaiseksi. Sovimme urakan aloitusajankohdasta ja sovittuna päivänä kaivinkone saapui pihaan. Myös itse asentajat olivat erittäin mukavia ja ammattimaisia, ja heidän kanssaan oli oikein helppo kommunikoida koko urakan ajan. Miehet tekivät pitkää päivää ja ahkerasti töitä ja urakka olikin todella nopeasti tehty, alle viikossa. Tontti oli totta kai myllätyn näköinen aikaisempaan verrattuna, mutta maa oli tasoitettu siistiksi ja kaikki ylimääräinen oli viety pois. Viimeistelyyn oli selkeästi nähty vaivaa ja kaikki oli niin kuin olimme etukäteen sopineet, enemmänkin oli tehty.

Kantolat kohde salaojaremontti

Mikä oli projektin lopputulos?

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kellari tuntuu jo nyt muutaman viikon jälkeen lämpimämmältä Isodrän eristeen vuoksi, ja syksyn jatkuvat kaatosateet eivät mietitytä enää. Voimme ehdottomasti suositella Contiaa salaojitustarpeisiin.

Tutustu muihin referenssikohteisiin

Rinnekellaririvitalo
As Oy Sutela
Rintamamiestalo
Huuhtaset
Matalaperustainen
As Oy Vuokselantie
Matalaperustainen
Vuoristot

Sovi maksuton kartoituskäynti