Salaojaremontti Laurilan kellaritaloon

Tyyppi: Kellarillinen talo
Rakennusvuosi: 1990
Paikkakunta: Espoo
Remontointivuosi: 2017
Miksi remontti toteutettiin?
Toimimattoman salaojajärjestelmän aiheuttamat kosteusvauriot.

Miksi remontti päätettiin tehdä?

Salaojaremontti päätettiin toteuttaa kiinteistön alakerrassa todettujen kosteusvaurioiden takia kun tutkimuksissa oli käynyt ilmi että alkuperäiset salaojat eivät olleet toimineet kunnolla. Työt haluttiin toteuttaa ensisijaisesti Isodrän-järjestelmällä joka sopisi hyvin tähän kohteeseen jossa alakerta on osin maan alla.

Laurila referenssi kättely
"Urakka sujui ammattimaisin ottein ja aikataulussa pysyttiin hyvin."

Miksi päädyttiin Contiaan?

Urakka kilpailutettiin ja työhön valittiin Contia Oy, joka yrityksenä oli hyvässä kunnossa ja jonka toiminta sopi tähän urakkaan hyvin.

"Erityisen positiivinen yllätys yrityksessä oli erittäin mukavat ja ammattimaiset työmiehet."

Miten projekti eteni?

Urakka itsessään sujui ammattimaisin ottein ja aikataulussa pysyttiin hyvin. Kaivuutyöt sujuivat nopeasti varsin ahtaassa kohteessa ja myös muut työvaiheet, kuten salaojituksen rakentaminen etenivät ripeästi alusta loppuun asti. Erityisen positiivinen yllätys yrityksessä oli erittäin mukavat ja ammattimaiset työmiehet, jotka tekivät itselle isosta remontista jopa mukavan. Salaojaurakka oli lopputulokseltaan siisti ja toimiva.

"Ensiluokkaista viimeistelyä."

Mikä oli projektin lopputulos?

Salaojaurakka oli lopputulokseltaan siisti ja toimiva. Salaojaremontin yhteydessä tehtiin pihatyöt eli laitettiin tekonurmi, kivetykset ja istutukset. Olen kokonaisuuteen äärimmäisen tyytyväinen.

"Pihatyöt toteutti Contian yhteistyökumppani ja nyt piha on entistä ehompi. Olen erittäin tyytyväinen kokonaispakettiin."

Tutustu muihin referenssikohteisiin

Rinnekellaririvitalo
As Oy Sutela
Rintamamiestalo
Huuhtaset
Matalaperustainen
As Oy Vuokselantie
Matalaperustainen
Vuoristot

Sovi maksuton kartoituskäynti