Salaojaremontti Pietariloiden rinnekellaritaloon

Tyyppi: Rinnekellaritalo
Rakennusvuosi: 1968
Paikkakunta: Helsinki
Remontointivuosi: 2017
Miksi remontti toteutettiin?
Ei ollut tietoa salaojien kunnosta ja haluttiin varmistaa, ettei perustuksiin ja rakenteisiin pääse syntymään kosteusvaurioita.

Miksi remontti päätettiin tehdä?

Meillä on 60-luvun lopussa rakennettu rinnekellaritalo. Ei ollut tietoa salaojien kunnosta ja haluttiin varmistaa, ettei perustuksiin ja rakenteisiin pääse syntymään kosteusvaurioita. Salaojajärjestelmässä ei ollut tarkastuskaivoja ollenkaan.

"Perustukset haluttiin turvata toimivalla salaojajärjestelmällä."

Miksi päädyttiin Contiaan?

Halusimme salaojaremontin toteuttajaksi laadukkaan yrityksen, jonka kautta saa pihakivetykset ja nurmikon asennuksen remontin yhteydessä. Hyvä ystäväni suositteli Contiaa tekijäksi, joten päätimme valita sen.

Piatarila salaojaremontti
"Työt tehtiin ajallaan ja sopimuksen mukaan."

Miten remontti eteni?

Remontti eteni niin kuin oli puhuttu ja sopimukseen kirjattu. Olen tehnyt elämäni aikana useita remontteja ja rakennusprojekteja. Olin positiviisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin Contia piti minut remontin aikana ajan tasalla. Se ei tällä alalla ole kokemukseni mukaan todellakaan itsestään selvää.

"Contia hoiti projektin alusta loppuun asti ammattimaisesti."

Millainen oli projektin lopputulos?

Olen remontin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Contia laittoi pihan siistiksi yhteistyökumppaninsa kanssa. Kaivantojen täytön jälkeen asennettiin kivetykset, reunalaudat, sepeli ja tekonurmi. Rohkenen suositella Contiaa muillekin!

Tutustu muihin referenssikohteisiin

Rinnekellaririvitalo
As Oy Sutela
Rintamamiestalo
Huuhtaset
Matalaperustainen
As Oy Vuokselantie
Matalaperustainen
Vuoristot

Sovi maksuton kartoituskäynti