Ajatuskin siitä, että kokematon kaivurikuski tulee mylläämään kauniin pihan sekaisin on kauhea. Salaojaremontti pitäisi kuitenkin tehdä, jotta talon perustukset saadaan turvattua. Mikä neuvoksi?

 

Suomen siisteimmät salaojaremontit

Me Contialla ratkaisemme tämän ongelman maanpäällisen ja maanalaisen puolen. Suomen siisteimmin. Meillä on täällä töissä ainoastaan kokeneita alan konkareita, jotka tekevät salaojaremontit puutarhurin tarkkuudella. Asuitpa sitten Espoon Kauklahdessa, Westendissä, Leppävaarassa, Tapiolassa, Matinkylässä tai muualla Espoon alueella, teemme asuntoosi salaojaremontin pihaasi hellien.

 

Espoolaiset ansaitsevat laadukkainta palvelua

Toki sitä ansaitsevat myös muutkin, mutta myös espoolaiset. Kun aletaan siirtelemään maamassoja arvokkailla espoolaisilla pihoilla, ei siinä kaivurikuskilla kaivurin ohjauspuikkojen auta tutista. Eikä se riitä, että firmassa on kaivuutaitoista porukkaa. Remontit pitää olla suunniteltu hyvin, hintataso pitää olla kohdillaan ja työnjohdon pitää toimia. Contian palvelu on hiottu niin laadukkaaksi, että asiakkaamme ovat kokeneet sen miellyttäväksi. Ei sitä kannata kuukausikaupalla pelossa elää, vaan valita Contian huoleton salaojaremontti.

Mikä on asuntosi salaojien laita?

Totuus salaojitusten kunnosta löytyy pinnan alta. Ovatko asuntosi salaojitukset kokonaan tekemättä, vai kenties toteutettu tukkeutuvalla menetelmällä? Perustukset vaativat, että vesi pidetään sieltä pois. Jos salaojitukset on hoidettu puutteellisesti, löytää vesi helposti tiensä perustuksiin. Kentällä näkee mitä omituisempia ratkaisuja vanhemmissa kiinteistöissä. Maamassat saattavat levätä perustuksia vasten, jolloin perustukset eivät pääse lepäämään – päinvastoin. Ne ovat jatkuvan vesirasituksen alla. Sen aikaisien piirrustuksien ja todellisen toteutuksen välillä on myös heittoa.

 

TehoDrain-teknologialla kestävä ratkaisu

Hyödyntämällä ylivoimasta TehoDrain-teknologiaa varmistamme sen, ettei asuntoosi tarvitse tehdä salaojaremonttia enää koskaan. Tutustu menetelmään tarkemmin tästä. Contian salaojaremontti kannattaa valita, jos koet kiinteistön arvonnousun mukavaksi asiaksi, haluat helpottaa mahdollista talon myyntiä, haluat parantaa kotisi sisäilmaa etkä halua murehtia perustusten kunnosta.

Soita tai laita sähköpostia, niin selvitetään teidänkin salaojitusten kunto!

 

 

Myynti & tarjouspyynnöt Espoo

Harri Saari

0400 918 464

harri.saari@contia.fi

Pyydä tarjous tai sovi maksuton kartoituskäynti