Helsingissä kiinteistöjen arvo on korkea, eikä sitä mielellään halua päästää kokematonta kaivurikuskia pilaamaan omaisuuttaan. Ei hajoittamaan perustuksia eikä sotkemaan kaunista pihaa. Monessa helsinkiläisessä omakotitalossa salaojaremontin tarve on kuitenkin kova, sillä salaojien tukkeuduttua vesi nousee talon perustuksiin. Miten salaojaremontti Helsingissä kannattaa tehdä?

 

Salaojaremontit puutarhurin tarkkuudella

Me Contialla olemme päättäneet ratkaista Helsinkiläisten salaoja- ja sadevesiongelmat Suomen siisteimmin. Kokeneet kaivurikuskimme hoitavat kaivuutyöt, salaojajärjestelmien asennuksen sekä pihatyöt puutarhurin tarkkuudella. Kutsummekin heitä salaojapuutarhureiksi, aivan syystä. Onko majapaikkasi Kumpulassa, Käpylässä, Oulunkylässä, Haagassa tai Pakilassa? Tai kenties vähän etäämmällä keskustasta Tuomarinkylässä, Herttoniemessä tai muualla Helsingin alueella? Oli niin tai näin, toteutamme salaoja- ja/tai sadevesiremontin asuntoosi pihaasi ja asukasta kunnioittaen.

Palvelemme koko Uudellamaalla

Helsingin lisäksi autamme myös ympäryskuntien asukkeja kiinteistöjen ulkopuolisen kosteudenhallinnan haasteissa. Meille ei ole ongelma, että asut Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Keravalla, Järvenpäässä tai Riihimäellä asti – päinvastoin. Autamme kaikkia tasapuolisesti!

Totuus löytyy pinnan alta

Totuus salaojajärjestelmän kunnosta löytyy pinnan alta. Meidän mielestä salaojitusten tulee kestää kiinteistön koko elinkaaren ajan. Kuitenkin suurin osa suomalaisissa pientaloihin toteutetuista salaojajärjestelmistä on tehty tukkeutuvalla menetelmällä. Vanhemmissa kiinteistöissä salaojituksia ei ole välttämättä tehty ollenkaan. Puutteellisesti toimiva järjestelmä vaarantaa talon perustukset ja muut rakenteet, sillä hulevesi kastelee ne.

 

Tukkeutumaton ja huoltovapaa TehoDrain-teknologia

Onneksi ongelmaan on keksitty ratkaisu: tukkeutumaton ja huoltovapaa TehoDrain-teknologia. Hyödyntämällä TehoDrain-teknologiaa varmistamme sen, ettei salaojaremonttia tarvitse tehdä asuntoosi enää koskaan. Nyt saatavilla myös kuluttajille kauttamme. Tutustu menetelmään tästä.

 

Miksi valita Contian salaojapuutarhurit?

Kannattaa valita Contian salaojaremontti, jos asunnon arvonnousu tuntuu mukavalta asialta, haluat helpotusta mahdolliseen talon myyntiin, parantaa kotisi sisäilmaa etkä liiemmin halua käyttää aikaasi perustusten kunnosta murehtimiseen.

Teemme maksuttomia kartoituskäyntejä Helsingin alueella. Kuvaamme salaojajärjestelmän, tarkastamme pihan kaadot, perustusten kunnon ja muut oleelliset asiat. Soita tai laita sähköpostia, niin selvitetään teidänkin salaojitusten kunto!

 

 

Myynti & tarjouspyynnöt Helsinki

Harri Saari

0400 918 464

harri.saari@contia.fi

Pyydä tarjous tai sovi maksuton kartoituskäynti