Kun maata aletaan siirtämään talon vierestä, ei kaivurinpuikkojen auta täristä. Contian kokeneet kaivurikuskit, pätevä työnjohto sekä selkeä työmaan suunnittelu ovat taanneet asiakkaillemme miellyttävän remonttikokemuksen.

Suomen siisteimmät salaojaremontit

Vaikka kaivurin puikoissa olisi itse Chuck Norris, jää piha talon ympäriltä remontin jäljiltä karuksi ilman asianmukaisia pihatöitä. Jos sinua ei itseä kiinnosta laittaa puutarhahaalareita päälle ja lähteä levittämään nurmikkomultaa, se onnistuu meiltä kätevästi remontin yhteydessä. Jos oikein innostut, niin voidaan tehdä samalla siistit kivetykset ja muurit.

Kotkassa halutaan asua jatkossakin

Ja miksikäs ei? Rannikolla on kiva asua ja onhan täällä Kotkan meripäivätkin. Asianmukaisella kiinteistön ulkopuolisella kosteudenhallinnalla kiinteistösi arvo säilyy pitkään, eikä tarvitse muuttaa evakkoon. Vaikka kesällä asuminen onnistuukin veneessä, voi se talvisin olla haastavaa. Kotkan lisäksi huomioimme myös ympäryskunnat, kuten Loviisan, Haminan ja Kouvolan.

 

Mikä on asuntosi salaojien laita?

Kentältä saatujen havaintojen myötä ennen 1995 (ja sen jälkeenkin) rakennetuissa kiinteistöissä salaojitukset on tehty monen kirjavalla tavalla. Sadevesiä on yhdistetty salaojiin, millä on kaiketi jonkinlaista säästöä tavoiteltu. Isoin säästö on ajateltu varmaankin tehtävän, kun salaojia ei ole laitettu ollenkaan. Eihän sinne maan alle näe. Soran käytössä on säästetty, kun maamassat on laitettu lepäämään perustuksia vasten. Kapillaarikatko ei tuolloin ollut niin kovassa huudossa kuin nykypäivänä. Löytyykö sinun talosta näitä männävuosien lapsuksia?

 

TehoDrain-teknologialla kestävä ratkaisu

Hyödyntämällä ylivoimasta TehoDrain-teknologiaa varmistamme sen, ettei asuntoosi tarvitse tehdä salaojaremonttia enää koskaan. Tutustu menetelmään tarkemmin tästä. Contian salaojaremontti kannattaa valita, jos koet kiinteistön arvon säilymisen mukavaksi asiaksi, haluat helpottaa mahdollista talon myyntiä, haluat parantaa kotisi sisäilmaa etkä halua murehtia perustusten kunnosta. Ja etenkin jos haluat remontin olevan miellyttävä kokemus, eikä kuukausien pelkojakso elämässä.

Soita tai laita sähköpostia, niin selvitetään teidänkin salaojitusten kunto!

 

 

Myynti & tarjouspyynnöt Kotka

Harri Saari

0400 918 464

harri.saari@contia.fi

Pyydä tarjous tai sovi maksuton kartoituskäynti