Aivan ketä tahansa ei kannata päästää kaivurilla heilumaan oman kodin pihalle. Kokenut kaivurikuski, pätevä työnjohto ja selkeä suunnitelma urakasta tekevät siitä miellyttävän teettää.

 

Suomen siisteimmät salaojaremontit

Olipa kaivurikuski kuinka taitava tahansa, piha myllääntyy remontin yhteydessä taatusti jonkin verran. Mikäli tämä ei kirvoita omaa viherpeukaloa, teemme mieluusti pihat remontin yhteydessä entistä ehompaan kuntoon puolestasi. Nyt on tarjolla sen verran pätevää kivimiestä ja pihanikkaria, että mielikuvituksen voi päästää valloilleen. Oli miten oli, remontista tehdään Suomen siistein.

Kaunis Porvoo ansaitsee laatua

Historiallinen Porvoon alue on kaunista seutua. Miksipä muuten siellä pidettiin Aleksanteri I:n aikana valtiopäivät? Porvoossa on kuulemma mukava asua. Elo ei ole turhan hektistä, toisella puolella on meri ja toisella kumpuilevat niityt. Keskustassa komeilevat vanhat pieteetillä rakennetut kauniit rakennukset. Koemme, että Contian tapa tehdä sopii Porvoon henkeen. Tehdään niin hyvää jälkeä, että sitä kehtaa kaiken maailman keisareille esitellä.

Mikä on asuntosi salaojien laita?

Totuus salaojitusten kunnosta löytyy pinnan alta. Ennen vuotta 1995 rakennettujen kiinteistöjen salaojaratkaisut ovat vähintäänkin kirjavat. Sadevesiä juoksutetaan salaojin, mikä jouduttaa niiden tukkeutumista. Maamassat lepäävät perustuksia vasten ilman kunnollista vedeneristystä. Salaojituksia ei ole tehty ollenkaan tai talo on perustettu kallion päälle. Perustukset vaativat, että vesi pidetään sieltä pois. Jos talon ulkopuolinen kosteudenhallinta on hoidettu puutteellisesti, vesi saattaa löytää tiensä talon rakenteisiin.

 

TehoDrain-teknologialla kestävä ratkaisu

Hyödyntämällä TehoDrain-teknologiaa varmistamme sen, ettei asuntoosi tarvitse tehdä salaojaremonttia enää koskaan. Tutustu menetelmään tarkemmin tästä. Contian salaojaremontti kannattaa valita, jos koet kiinteistön arvon säilymisen mukavaksi asiaksi, haluat helpottaa mahdollista talon myyntiä, haluat parantaa kotisi sisäilmaa etkä halua murehtia perustusten kunnosta.

Soita tai laita sähköpostia, niin selvitetään teidänkin salaojitusten kunto!

 

 

Myynti & tarjouspyynnöt Porvoo

Harri Saari

0400 918 464

harri.saari@contia.fi

Pyydä tarjous tai sovi maksuton kartoituskäynti