Mistä salaojaremontin hinta muodostuu?

Salaojaremontin hinta muodostuu pääosin työstä. Onnistunut remontti vaatii osaavat ja kokeneet tekijät.

Remontissa on tärkeää hoitaa asiat kunnolla heti kertalaakista, jottei tarvitse peruutella edestakaisin toistamassa samaa hommaa uudestaan ja uudestaan. Tämän takia meillä ei ole ketä tahansa töissä, vaan kokeneet ammattilaiset. Siksi kykenemme tarjoamaan huippulaadukkaat salaojaremontit kilpailukykyiseen hintaan.

Mistä tekijöistä hinta koostuu?

Salaojaremontin hinta koostuu suurimmaksi osaksi työstä, mutta minkälaisia työvaiheita remonttiin kuuluu? Tyypilliseen salaojaremonttiin kuuluu ainakin:

 1. Remontin suunnittelutyöt
 2. Työnjohto
 3. Esteiden purkutyöt
 4. Kaivutyöt
 5. Salaoja- ja sadevesijärjestelmien asennustyöt
 6. Maa-ainesten kuljetukset
 7. Kaivantojen täyttötyöt
 8. Viimeistelytyöt

Salaojaremonttiin menee myös monenlaista materiaalia, kuten patolevyä, Isodrän-levyä listoineen ja kiinnikkeineen, suodatinkankaita, salaoja- ja sadevesiputkia, tarkastuskaivoja, sadevesisuppiloita, perusvesikaivoja sekä perusvesipumppaamoja sekä erilaisia maa-aineksia.

Onko Contian salaojaremontti halvin?

Ei ole, mutta aina kilpalukykyinen. Meidän palvelumme on hyvin johdettu, jokainen kohta siitä on tarkkaan määritelty ja kuvattu sekä kaikissa rooleissa toimivat henkilöt saavat säännöllisesti koulutusta tehtäviinsä.

Mikään ei ole niin halpaa, kuin tehdä kerralla asiat kunnolla.

Jokaisen palvelun vaiheen suunnittelun lähtökohtana meillä on vaativimman kuviteltavan asiakkaan tyytyväisyys, jotta hän urakan lopuksi suosittelee meitä ystävilleen. Jos vaadit urakoitsijalta laatua, ota yhteyttä.

Miten saan hinnan selville?

Karkean hinta-arvion asuntosi salaojaremontista saat lähettämällä  Contian asiakaspalvelun sähköpostiin: asiakaspalvelu@contia.fi seuraavat tiedot asunnostasi:

 1. Asunnon tarkka osoite (esim. Kirjakuja 5, 00300 Helsinki)
 2. Talon ympärysmitat (esim. pohjakuva liitteeksi)
 3. Yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero)

Lähetä tiedot sähköpostiin ja olemme sinuun yhteydessä vielä tarkemmista tiedoista.

Haluan tarkan eritellyn tarjouksen

Vaikka kohteissa toistuukin samat asiat, jokainen remonttikohde on erilainen. Tarkan ja eritellyn tarjouksen remontista saat pyytämällä suoraan tarjouksen tästä.

Huom! Ei pakkomyyntiä.

Tiesithän, että salaojaremontit ovat kotitalousvähennyskelpoisia? Kotitalousvähennyksen määrä on 2400 euroa, joten kahdelle kotitalousvähennystä työn osuudesta saadaan yhteensä 4800 euroa.

Miksi Contian salaojaremontti?

Talon arvo nousee
/
Tehty salaojaremontti helpottaa talon myyntiä
/
Parantaa sisäilmaa
/
Kellarikohteissa energiansäästöä
/
Kuiva piha ja talon perusta
/
Ei huolta perustusten kunnosta
/

Pyydä tarjous

Tilaa maksuton salaojatarkastus