Vantaalla on mukava asua omakotitalossa. Palvelut ovat lähellä, Helsingin keskustakin on lähellä, mutta ei liian lähellä. Vantaalainen pitää kodistaan huolta, sillä hän tietää, että se on hyvä investointi.

 

Contian salaojapuutarhurit

Meillä kaivurikuskeja kutsutaan salaojapuutarhureiksi. Puutarhurin tarkkuudella he kaivavat salaojajärjestelmän kaivannot siten, ettei talon perustukset vaurioidu. Järjestelmän asennettuaan he viimeistelevät pihan siistiksi, Suomen siisteimmäksi. Jos haluat salaojaremontin yhteydessä ehostaa pihastasi sellaisen kuin olet aina unelmoinut, kokeneet pihanikkarimme tekevät sen mieluusti. Asuitpa sitten Tikkurilassa, Myyrmäessä, Korsossa, Martinlaaksossa, Koivukylässä tai muualla Vantaan alueella, lopputulos on takuulla kaikin puolin siisti.

 

Miksi salaojaremontti?

Salaojaremontteja tehdään pääosin seuraavista syistä:

  • Talossa ei ole salaojajärjestelmää
  • Salaojat on tehty tukkeutuvalla menetelmällä
  • Salaojat ovat tukossa
  • Perustukset kostuu ja halkeilee
  • Vesi kellarissa

Jos salaojat ovat tukossa, pääsee vesi kiipeämään talon perustuksiin ja sieltä rakenteisiin. Suurin osa Suomessa tehtävistä salaojista tehdään edelleenkin tukkeutuvalla menetelmällä, vaikka parempikin ratkaisu on keksitty.

 

Ylivoimainen TehoDrain-teknologia

Tukkeutumaton ja huoltovapaa TehoDrain-teknologia ratkaisee aidosti salaojien tukkeutumisongelman. Sen nerous piilee putken muotoilussa, jolla tukkeutumista aiheuttava maa-aines erotellaan painovoiman avulla. Hyödyntämällä TehoDrain-teknologiaa, vapautamme asunto kerrallaan Vantaan salaojaremonteista. Tutustu menetelmään tarkemmin tästä.

 

Miksi valita Contia?

Contian salaoja- tai sadevesiremontti on syytä valita, jos asunnon arvonnousu tuntuu mukavalta, haluat asunnon myyntiin helpotusta tai parantaa sisäilmaa. Contian salaojaremontti on ammattilaisten tekemä, Suomen siistein ja toteutettu ylivoimaisella teknologialla.

Teemme nyt maksuttomia kartoituskäyntejä Vantaan alueella. Kuvaamalla salaojat, tarkistamalla pihan kaadot, perustukset ja muut oleelliset asiat selvitämme salaojien todellisen kunnon. Soita tai laita sähköpostia, niin tarkistetaan teidänkin salaojitusten kunto!

Myynti & tarjouspyynnöt Vantaa

Harri Saari

0400 918 464

harri.saari@contia.fi

Pyydä tarjous tai sovi maksuton kartoituskäynti